sungirl site görevlisi
| Konu: Okul Şarkıları :) Perş. Eyl. 14, 2006 1:15 am | |
| 23 Nisan Sanki her tarafta Var bir düğün Çünkü en şerefli En mutlu gün
Bugün Yirmi üç nisan Hep neşeyle Doluyor insan. 23 Nisan Pırıl pırıl mavi gök Aydın yüzlü çocuklar Çiçek açtı her taraf Köyde kentte düğün var
23 Nisan geldi. Lay lay lay lay. 23 Nisan geldi.
Türk ulusu egemen oldu Düşmanları yurttan kovdu Sultanlık bu gün son buldu Sevinin övünün çocuklar
23 Nisan geldi. Lay lay lay lay. 23 Nisan geldi.
23 Nisan Marşı 23 Nisan kutlu olsun Sevinin çocuklar Övünün büyükler 23 Nisan mutlu olsun
Çok büyük bayram bu bayram Herkese kutlu olsun Çok büyük bayram bu bayram Herkese mutlu olsun. Allı Turnam Allı turnam bizim ele varırsan Şeker söyle kaymak söyle bal söyle(2)
Gülüm gülüm, kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar hey Vay gülüm gülüm, kız gülüm gülüm Tutmuyor elim turnalar hey
Eğer bizi sual eden olursa Boynu bükük, benzi soluk yar söyle
Gülüm gülüm, kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar hey Vay gülüm gülüm, kız gülüm gülüm Tutmuyor elim turnalar hey
Allı turnam ne gezersin havada Kanadım kırıldı kaldım yuvada
Ne onmamış bir kul idi dünyada, Akşam oldu allı turnam dön geri
Gülüm gülüm, kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar hey Vay gülüm gülüm, kız gülüm gülüm Tutmuyor elim turnalar hey Annem Küçücükken başucumda Bana ninni söylerdin Sabahları uyanınca Beni okşar severdin
Benim annem güzel annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yine
Bugün hala kulağımda Çınlıyor tatlı sesin Benim annem kalbimin sen En güzel yerindesin
Benim annem güzel annem Beni al kollarına Kucağında uyut beni Ninniler söyle yineAta Barı Bahçesi var, bağı var Ayvası var, narı var Atamızdan yadigar Bizde Ata Barı var
Bu babamın evidir Tahtaları kavidir Çalın vurun oynayın Burası düğün yeridir Cilveli Oy İndim dere ırmağa oy nanayda Cilvelioy nanayda Zeytin dalı kırmaya oy nanayda Cilvelioy nanayda Geldim seni almaya oy nanayda Cilvelioy nanayda Başladım ağlamaya oy nanayda Cilvelioy nanayda
Nayda nayda nanayda oy nanayda Cilveli oy nanayda
Bir sen söyle bir de ben oy nanayda Cilvelioy nanayda Karşıda gül menevşe oy nanayda Cilvelioy nanayda Senin yarin gül ise oy nanayda Cilvelioy nanayda Benimki mor menekşe oy nanayda Cilvelioy nanayda
Nayda nayda nanayda oy nanayda Cilveli oy nanayda
En son tarafından Cuma Ara. 15, 2006 8:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
moon_sln Admin
| Konu: Geri: Okul Şarkıları :) Perş. Eyl. 14, 2006 2:10 pm | |
| hehheh saoo:D | |
|